Dagligdag

Dagligdag

Kl. 6.30-8 tilbyder vi havregryn og cornflakes. Det er også muligt at spise sin medbragte bolle.

Personalet tager imod børn og beskeder. Vi hjælper gerne barnet med at vinke til mor eller far. Nogle børn går straks i gang med at lege, andre bruger lidt tid på at ”vågne”.

Fra ca. kl. 9.15 holder vi samling på stuerne eller i grupperne. Her får børnene serveret frugt eller brød til samlingen.

Tirsdag, onsdag og torsdag og fredag går børnene i de aldersopdelte grupper – Grankoglerne – Haletudserne – Spirerne. I grupperne tager vi udgangspunkt i alderssvarende aktiviteter i forhold til læreplanstemaerne. Vi tager på ture til skov og strand, vi arbejder med krop og bevægelse både hjemme og i naturen, hvor udfordringerne er anderledes. Vi benytter kommunens kulturelle tilbud, som f.eks. Kulturværftet og Øresundsakvariet, hvor vi er kreative på forskellige måder. For at lave så få afbrud i løbet af dagen, spiser vi frokost i grupperne. For at I kan følge med i de enkelte gruppers aktiviteter, mødetider samt andre relevante informationer, henviser vi til opslagstavlerne i garderoben.

Dagligdag

Efter frokost går alle børn på legepladsen, da vi ved, at børnene motorisk og udviklingsmæssigt har brug for forskellige udfordringer. Desuden skal eventuelle sovebørn have ro omkring sig, og det er i dette tidsrum, personalet kan afholde deres pause. Pausen foregår på legepladsen, hvor personalet på skift holder pause. Derfor vil der være kaffekopper på legepladsen.

Mellem kl. 14 og 15 spiser vi frugt, hvert barn medbringer et styk frugt til en fælles frugtkurv.