Om os

Om os

Om osBørnehaven Regnbuen i Helsingør er en lille børnehave med et stort hjerte, der sætter fokus på børnenes trivsel og god forældrekontakt.

Vores værdier er tryghed, fællesskab og udvikling, altsammen noget, som vi arbejder med dagligt sammen med børnene. Du kan læse mere om dagligdagen, traditioner, værdigrundlag, indmeldelse, kontaktoplysninger, besøg i børnehaven , forældreudtalelser og meget mere her på hjemmesiden.

– Vi glæder os til at møde dit barn og dig!

 

Børnehaven Regnbuen blev oprettet i 1941 af Selskabet Mødre- og Børnehjælpen og gik fra selvejende til privat børnehave 1. januar. 2013.

Institutionen drives på grundlag af vedtægter, der er godkendt af forældrebestyrelsen og har Mødre- og Børnehjælpen som samarbejdspartner og har indgået en medlemsaftale med LDD (Landsorganisationen Danske Daginstitutioner).

 

Normering

Børnehaven er normeret til 44 børn i alderen 2.5 år – 6 år.

Regnbuen er indrettet med 2 stuer med 22 børn på hver. Vi kalder dem grøn og gul stue. Disse er forbundet af et køkken/alrum. I køkken/alrummet serverer vi morgenmad for de tidlige børn. Her har børnene også mulighed for at få en stille start i vores ”karlkammer-seng”. På stuerne er indrettet små rum i rummet, hvor der bl.a. er indrettet dukkekrog, leg med biler og plads til højtlæsning. I forbindelse med køkken/alrummet har vi et lille grupperum som bruges til møder, mindre gruppeaktiviteter og soverum for de børn, der har brug for en lille lur midt på dagen – dog ikke samtidigt.

Vi har en alsidig legeplads med en overdækket pergola, som vi bruger til kreativt udeværksted, frugt og frokost, når temperaturen tillader det. Vi har også et klatrestativ, bålplads, rede-gynge med plads til 4 børn af gangen, samt en stor sandkasse. Man kan komme rundt på hele legepladsen på den anlagte cykelbane. Vi bruger vores legeplads så ofte som muligt i løbet af dagen.